tr?id=669941891972110&ev=PageView&noscript=1 Wil je lekker uit eten op het strand? Kom langs bij Kaap Noord!

Woensdag t/m maandag geopend vanaf 11:00 
Voor lunch, borrel en diner

Kom genieten van een heerlijk diner in ons restaurant!

Proef de smaak van Texel, kom eten bij Kaap Noord en geniet van één van de vele heerlijke gerechten met Texelse producten!

Eten in een authentiek strandpaviljoen met het allermooiste uitzicht van Texel? We ontvangen je graag in ons strandpaviljoen in de Cocksdorp! Bij Kaap Noord kun je elke dag heerlijk lunchen, borrelen en dineren. Op ons terras, met je voeten in het zand en gezicht in de zon, of in ons gezellige restaurant. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan: van jong tot oud, Texelaar tot vakantieganger en gezin tot stel. Onze uitgebreide kaart biedt daarom genoeg opties zodat iedereen bij ons kan genieten van een heerlijke maaltijd en met een goed gevoel naar huis gaat!

Eten op het strand

Image

Wil je lekker uit eten op het strand van Texel? Ervaar het ultieme Texelgevoel bij strandpaviljoen Kaap Noord! Met je voeten in het zand dineren, lunchen of borrelen en genieten van het prachtige uitzicht. Bij ons heb je keuze uit veel verschillende gerechten, zo zit er voor iedereen iets lekkers bij. We vinden het belangrijk dat elke gast zich welkom voelt, daarom hechten we veel waarde aan goede service en persoonlijke aandacht zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Zonnig terras

Image

Ons paviljoen heeft twee terrassen waar je kunt genieten van de zon. Op het eerste terras staan tafels en stoelen en heb je uitzicht op de duinen en het strand. Het tweede terras heeft loungebanken waar je met je voeten in het zand kunt kijken naar de zee en de steiger van de boot naar Vlieland. Je kunt op de terrassen lekker borrelen, lunchen én dineren. Kom je net terug van een dagje strand en wil je eten op het strand? Of even een ijsje eten en een borrel doen? Ook dat kan natuurlijk! Op ons terras kun je niet reserveren, maar mag je gewoon aan komen lopen.

Image
Image

Onze menukaart

Image

In onze keuken maken we gebruik van zoveel mogelijk lokale producten. Zo kun je genieten van de échte Texelse smaak. Dat is voor jou als gast leuk, maar ook voor het milieu. We vinden het belangrijk om hier bewust mee bezig te zijn. Daarom hebben we een diverse kaart waarop iedereen wat lekkers kan vinden! Van een makkelijke hap tot een uitgebreid diner en van vlees tot veganistisch. Zo is er genoeg keuze en blijft onze kaart toegankelijk. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de kaart hieronder en kies alvast wat lekkers uit!

Image

Allergieën? Bekijk onze alternatieve menukaart!

Image

Iedereen kan bij Kaap Noord terecht. Daarom hebben we een speciale glutenvrije en lactosevrije kaart. Zo kun je rustig in de kaart kijken en hoef je niet bij elk gerecht te vragen wat de ingrediënten zijn. Wil je zeker weten dat je bij ons kunt eten? Bel van tevoren even om te overleggen. We kunnen nooit een 100% garantie geven dat we aan je wensen kunnen voldoen, maar we zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Image

Cadeaubon

Image

Tip van de dag : geef een Kaap Noord-cadeaubon! Leuk om te geven, maar
nog leuker om te krijgen.

De cadeaubon is hieronder online te bestellen. Wil je hem liever
persoonlijk komen ophalen en ter plekke betalen? Dat kan ook! Openingstijden:

Woensdag t/m maandag geopend vanaf 11:00 
Voor lunch, borrel en diner

 

Image

Wil je lekker eten op Texel?

Maak gelijk je reservering bij Kaap Noord Texel via ons reserveringssysteem! 

Image
Image

Strandpaviljoen Kaap Noord

Volharding 4, 1795 LH

De Cocksdorp, Texel

Tel: +31 (0)222 316340

Image

Woensdag t/m maandag geopend vanaf 11:00 
Voor lunch, borrel en diner

Volg onze Socials