Vacatures Texel: Zelfstandig werkende kok bij Strandpaviljoen Kaap Noord

Vacatures Texel? De leukste tijd zul je hebben bij de gezelligste en meest populaire strandtent van Texel namelijk Strandpaviljoen Kaap Noord in De Cocksdorp!

Desiree, Mike en hun topteam zijn op zoek naar een zelfstandig werkende kok en medewerker keuken. Maar wat maakt het werken bij Kaap Noord nou zo speciaal? Dat zijn de mensen, het strand, de locatie en natuurlijk Texel.

Vacatures-Texel-Zelfstandige-Kok-Kaap-Noord

Kaap Noord is niet zomaar een horeca gelegenheid. Het is een familie, waarbij de ervaring die het personeel heeft minstens net zo belangrijk is als wat de gasten ervaren. Desiree en Mike vinden het belangrijk dat jij elke ochtend wakker wordt en zin hebt om aan je dag bij Kaap Noord te beginnen. De sfeer tussen de collega’s maakt van een heerlijke drukke zomerdag aan het strand voor jou ook een feestje.

Kom jij ook in het leukste team? Bekijk onze vacatures Texel!

Bij ons staat “je thuis voelen” voor zowel gasten, als voor jou, hoog op ons lijstje. Snelle en ongedwongen service met een glimlach is waar wij voor staan. Bij ons geen strakke bedrijfskleding, maar gewoon je eigen kleding waar je je prettig in voelt. Een gezellig jong, maar vooral gemotiveerd team met de nodige humor om er samen iedere dag een feestje van te maken. Soms keihard werken, maar altijd samen en altijd de dag afsluiten met een lach en een drankje.

Naast vaste medewerkers zijn wij ook op zoek naar jou als je een tussenjaar wilt werken op Texel of in je zomervakantie. Bekijk de andere vacatures Texel .

Vacatures-texel-Kaap-Noord

Vacatures Texel: werken in je tussenjaar?

Heb jij na je afgeronde studie besloten om een tussenjaar te nemen? Bekijk dan onze vacatures Texel bij Strandpaviljoen Kaap Noord. Wij hebben diverse zelfstandige woonruimtes beschikbaar voor ons vaste personeel. Of je nou fulltime of parttime wil werken. Dit samen met de gratis maaltijd tijdens jouw werkdagen zorgen ervoor dat je het niet alleen een super gezellig tussenjaar zult hebben, maar ook nog lekker kunt sparen.

Vactures texel tijdens de zomervakantie?

Wil jij tijdens jouw zomervakantie een paar weken werken op Texel! Dan ook zijn we op zoek naar jou! Ben je 3-6 weken beschikbaar en wil jij ook ervaren hoe het is om in de leukste horecatent van Texel te werken, kom dan snel kennismaken.

Vactures Texel: wat bieden we jou:

 • Een unieke werkplek met uitzicht op ons buureiland Vlieland!
 • Een jaarcontract voor 24-50 uur in de week (niet seizoensgebonden), naar gewenst het aantal uren dat jij wilt werken. We hebben zowel parttime als fulltime functies.
 • Een meer dan marktconform salaris.  
 • Een ruime moderne opgezette keuken, met nieuwe apparatuur en van alle gemakken voorzien
 • Mogelijkheid tot doorgroeien en bijleren
 • Voldoende werk in de winter (ook in een eventuele lockdown periode)
 • Gratis (variërende en gezonde) personeelsmaaltijden
 • Een gestructureerde werkplek waarbij je kunt denken aan vaste plekken voor alles
 • Geen extreem lange dagen met wisselende vroege of late diensten
 • Eventueel woonruimte (tegen een kleine betaling) dichtbij Kaap Noord
 • Werken met dagverse en veelal lokale producten
 • Bij ons geen (half)fabricaten of kant-en-klare producten, wij maken alles zelf
 • Na iedere werkdagen met 2 gratis drankjes na borrelen met het team
 • Een strandhuisje waar je altijd gebruik van mag maken.
 • Korting op sportschool
 • Geen aftrek van uren voor je pauze

Hebben we je al helemaal enthousiast gemaakt en zie jij het zitten om onderdeel te worden van het fantastische team van Kaap Noord?

Neem dan snel contact met ons op!

Solliciteren kan door te mailen naar: info@strandpaviljoenkaapnoord.nl, stuur dan gelijk je motivatie, cv en beschikbare periode mee.

Liever bellen? Dit kan naar 0222-316340 of 0617761249 (of via Whatsapp).

Wie zijn wij:

Wij zijn strandpaviljoen Kaap Noord, het meest noordelijk gelegen paviljoen van Texel in de Cocksdorp met uitzicht op buureiland Vlieland. Wij zijn een van de drukst bezochte en gezelligste paviljoens van het eiland. Wij vinden het belangrijk dat de gast zich thuis voelt bij ons, samen met ons hele team doen we hier iedere dag ons best voor. Er hangt altijd een relaxte sfeer in en om het paviljoen en gelukkig zien we vele gasten weer terug. Je komt te werken in een jong, gezellig en gemotiveerd team met op z’n tijd een gezonde dosis humor. Wij staan bekend om onze informele setting waarin iedereen zichzelf mag zijn. Zo werken wij in eigen kleding en vinden wij gezelligheid op de werkvloer erg belangrijk, zowel voor onszelf als onze gasten. We staan voor goede en snelle service met mooie gerechten met een oprechte glimlach. Daarnaast willen we onszelf graag blijven vernieuwen, niet alleen met nieuwe gerechten, maar ook door te verduurzamen en steeds milieubewuster te werken.